6 Jun 2016

Plazma Cheesecake Bites

Mini - Mini Čiz Kejk

Kad god neko planira da napravi čiz kejk, Plazmu će uvek podrazumevati kao bazu, onda ide fil od sira i na kraju voće. Kako je sezona jagoda u toku, a na tržištu se pojavila Mini - Mini Plazma, ideja je došla sama od sebe - u jednom zalogaju objediniti sve sastojke. Malo je reći da su svi bili oduševljeni idejom, a čiz kejk se nikad brže nije pojeo. :)

Zanimljivo je kako način konzumiranja nekog jela može totalno da promeni utisak koji stičete dok jedete to jelo. Ja sam inače veliki ljubitelj čiz kejka, ali u ovom izdanju je bilo još ukusnije. Ako ste spremni za novu ideju i imate želju da na veoma dekorativan način utrošite jagode, koje verujem ovih dana konzumirate, recept sledi. :)

Mini - Mini ciz Kejk
Mini - Mini Čiz Kejk

Da bi napravili Mini - Mini Čiz Kejk biće vam potrebno sledeće:
  • 200 gr Mini - Mini Plazme
  • 200 gr šlaga
  • 200 gr šećera u prahu
  • 200 gr Ella Sira
  • 150 ml mleka
  • 500 gr jagoda

Priprema:

Sam proces pripreme je lak i sastoji u tome da najpre treba da očistite jagode i izdubite sredinu.  Zatim je potrebno umutiti šlag sa mlekom, a u posebnoj posudi sjediniti Ella sir i prah šećer. Nakon toga sir dodati u umućeni šlag i fil je sreman. Ja sam koristila poslastičarski špric za punjenje jagoda, kako bi lepše izgledalo.

Na kraju je potrebno staviti Mini - Mini Plazmice u svaku jagodu i uživati u ovim ukusnim zalogajima.
Prijatno!
Mini - Mini ciz Kejk
Mini - Mini Čiz Kejk
Mini - Mini ciz Kejk
Mini - Mini Čiz Kejk

2 comments:

  1. Jaooo, ovo tako lepo izgleda, a za ukus ne sumnjam :-) :-) :-)

    ReplyDelete